"Відпустка" до в`язниці: У Києві засудили грабіжника, який бив жінок

 Depo

Мешканець Вінниччини проведе найближчі чотири роки за гратами

Зокрема, слідством встановлено, що зловмисник діяв за такою схемою: переважно у безлюдних місцях із кулаками нападав на жінок. При цьому грабував їх, зриваючи прикраси та забираючи сумки.

Перебуваючи неподалік зупинки громадського транспорту на Столичному шосе, чоловік помітив дівчину з мобільним телефоном у руках. Упевнившись, що поблизу немає людей, грабіжник схопив незнайомку за шию, заволік її у підземний перехід, побив та відібрав телефон. Потерпіла звернулася до правоохоронців із повідомленням про пограбування. Окрім цього випадку до поліції зверталися інші жінки, які надали прикмети нападника.

Поліція затримала зловмисника. Ним виявився уродженець Вінниччини, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, відмовившись при цьому надавати будь-які покази.

Вироком Голосіївського районного суду у місті Києві зловмисника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж), засуджено до чотирьох років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення