Відрізала голову: суд виніс рішення щодо вбивці дитини з Харківщини

Підозрюваній у вбивстві 13-річної дочки Тетяні П'яновій із Харківщини суд обрав запобіжний захід у вигляді двох місяців утримання під вартою.

Своєї провини 38-річна Тетяна не визнала і доводила, що є іншою людиною. Жінка була одягнена лише в простирадло і під час засідання лихослівила, кричала і постійно перебивала суддю.

Згідно з новими фактами, перед тим, як відрізати голову дочці, вона нібито вдарила її ножем 20 разів. Під час спілкування з журналістами П'янова назвала дитину "помилкою молодості". Слід зазначити, що агресію вона проявляла і до співробітників ЗМІ.

Крім того, жінка заявила, що не визнає жодних вироків, оскільки її чекає "Божий суд".

Як повідомлялося, несамовиту оголену жінку з пакетом, в якому лежала людська голова, затримали 30 квітня о 05:30 у Харкові.

При цьому вона кидалася на поліцейських.

Виявилося, що в пакеті лежала голова дочки-підлітка неадекватної жінки. Обезголовлене тіло дівчинки виявив її дядько і заявив у поліцію.

Особа жінки, яку затримали у Харкові з відрізаною головою неповнолітньої дочки, вже встановлена. Нею виявилася 38-річна жителька села Подвірки Тетяна П'янова.

Дядько убитої дав свідчення поліції. Він розповів, що сім'я жила бідно, але жінка постійно працювала. Що стосується загиблої дитини, то дівчинка, як стверджує чоловік, завжди добре виглядала.

Вбивство шокувало і сусідів сім'ї. За їхніми словами, жінка була осудною і від неї ніхто такого не очікував.

Пізніше в мережі з'явилися фото загиблої Христини. У неї були профілі в соціальних мережах, однак вона їх практично не вела.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення