Відрізав голови: затримано серійного вбивцю повій, який вбивав з 2010 року (фото)

Викрито і затримано серійного вбивцю, який полював на жриць кохання у сусідній Росії. Маніяк за 10 років убив чотирьох жінок. Чоловік сьогодні попався на вбивстві ескортниці, потім розповів про вбивство ще однієї, при цьому 10 років тому він також зарізав двох повій. Останній моторошний випадок стався у Москві.

Убивцею є 37-річний безробітний громадянин Узбекистану Олексій Варакін, який нелегально проживає в Росії. Відомо, що він страждає на психічні розлади і раніше лікувався в психіатричній лікарні.

Остання його жертва померла за відмову переночувати в неї вдома. 25-річна Влада встигла зателефонувати подрузі по відеозв'язку та сказати, що її намагаються вбити. Тим часом маніяк порізав ножем і себе.

Коли правоохоронці приїхали, дівчина була вже мертва - маніяк ударив її в шию ножем, намагався відрізати голову. Проте разом із її трупом був і вбивця, якого затримали.

Під час допиту він розповів про ще одну жертву - дівчину в одному з готелів на сході Москви. У готелі співробітники поліції дійсно знайшли труп дівчини, якій убивця відрізав голову. За його словами, повія, з якою він був у готелі, запропонувала йому наркотики. Це нібито вивело чоловіка з себе.

На допиті убивця також зізнався у вбивстві двох дівчат десятирічної давнини. У 2010 році Варакін убив двох повій у Петербурзі, до яких він пробрався до квартири, щоб обікрасти. За даними росЗМІ, з 2011 року Варакін перебував у психіатричній лікарні на лікуванні, а 2023-го його виписали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення