Відрубав руки і ноги: суд прийняв несподіване рішення по вбивці сліпої жінки

У селі Городець Рівненської області 86-річний пенсіонер вбив і розчленував свою 87-річну дружину, йому обрали запобіжний захід - домашній арешт. Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Слідчо-оперативна група, що приїхала на місце вбивства, була вражена жорстокістю картини. У дворі лежали розчленоване тіло господині, а поруч - сокира і ніж. Чоловік загиблої знаходився в будинку. Пояснити, що сталося, він не зміг, зазначивши лише, що займався господарством.

Поліцейські встановили, що він завдав сокирою множинні удари по тілу дружини і надалі відсік її верхні і нижні кінцівки.

Правоохоронці також з'ясували, що вбита втратила зір і була обмежена в пересуванні. Сусіди характеризували сім'ю позитивно: старі виховали двох доньок і сина. Що спонукало старого так вчинити, не можуть зрозуміти.

Слідчі Володимирецького відділення поліції попередньо кваліфікували те, що трапилося за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу і затримали підозрюваного в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Через різке погіршення стану здоров'я затриманого помістили в спецпалату лікарні під цілодобову охорону.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення