​Відсторонений гендиректор «Аграрного фонду»: Йде політичний договорняк

У ПАТ «Аграрний фонд» повертається стара команда, яка свого часу розробляла злочинні «схеми». Про це у коментарі «Надзвичайним новинам» розказав відсторонений від посади виконуючого обов’язки генерального директора підприємства Олег Липовий. Після відсторонення від посади в.о. керівникавінзалишається заступником генерального директора.

«Я так розумію, що просто йде якийсь політичний договорняк, ось і все. А як воно насправді все…Просто зараз заходить вся команда, яка вже тут була, по якій я проводив розслідування. Це Кірюк (Олександр Кірюк, колишній голова «Аграрного фонду», – «НН».), Непочатов (Олександр Непочатов, колишній заступник начальника відділу контролю та економічної безпеки підприємства щодо форвардних закупівель, – «НН».), який був безпосередньо під керівництвом Кірюка. І це вся стара команда, яка свого часу розроблювала всі «схеми». Ось ці всі призначення, чесно кажучи, я взагалі не можу зрозуміти, як це може бути апріорі? Коли ми боролися з цими людьми, коли вони вже, вибачте, «засвічені», вони знову приходять сюди», – розказав він.

Раніше повідомлялося, що Липовий суттєво допоміг розслідуванню НАБУ у справі так званого «цукрового прокурора». У бюро зазначають, що саме він написав заяву, яка стала однією з підстав для відкриття кримінального провадження, а також «брав активну участь у розкритті злочинної схеми».

«Причиною відсторонення, за словами міністра (аграрної політики та продовольства Тараса Кутового, - «НН».), стали факти крадіжки цукру зі складів установи у великих обсягах, про які стало відомо цього тижня у зв'язку із затриманням детективами НАБУ заступника прокурора Київської області», – йдеться у повідомленні НАБУ.

Більше читайте у матеріалі «Надзвичайних новин» «Цукровий скандал»: Знову домовились? У «Аграрний фонд» повертаються автори «схем».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення