Відсторонили від посади: на Черкащині посадовця підозрюють у розтраті бюджетних коштів

Керівника департаменту Черкаської міської ради, який допустив зайві витрати бюджетних коштів, через суд відсторонено від посади. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

За даними відомства, під час досудового розслідування кримінального провадження за підозрою директора одного з департаментів Черкаської міської ради виявлено надмірні витрати бюджетних коштів на загальну суму майже 732 тис. грн.

“Слідчим суддею Соснівського районного суду м. Черкаси розглянуті клопотання органу досудового розслідування, погоджені прокурором, про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді застави та відсторонення його від посади. За принципової позиції прокуратури ухвалою суду посадовця Черкаської міської ради відсторонено від займаної ним посади на строк до 08.12.2020”, — повідомили в прокуратурі.

Крім того, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання з покладенням на нього обов’язків, передбачених ст. 194 КПК України. На цей час судове рішення вивчається на предмет законності та підстав для внесення апеляції. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення