Відсутні дійсні документи: у Криму затримали українку

У так званому прикордонному управлінні російської Федеральної служби безпеки окупованого Криму заявили про затримання українки. Про це повідомляє "Крим. Реалії" з посиланням на місцеві видання.

"Громадянка України затримана співробітниками прикордонного управління ФСБ Росії в Республіці Крим під час спроби незаконного перетину державного кордону в обхід встановленого пункту пропуску в бік Російської Федерації", – цитують ЗМІ заяву відомства.

Зазначається, що українку 1966 року народження російські прикордонники нібито виявили за декілька сотень метрів від автомобільного пункту пропуску в Армянську. Там запевнили, що у жінки "були відсутні дійсні документи, які засвідчують особу".

Проти неї вже зареєстрували кримінальне провадження. Санкція статті за нібито перетин нею російського держкордону передбачає до двох років позбавлення волі.

Водночас ім'я і прізвище затриманої в ФСБ не називають, її коментарі в заяві відомства відсутні. Також підтвердження інформації про затримання українки з інших джерел немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення