Видурив 1000 уе у пенсіонерки: на Тетіївщині затримали телефонного шахрая

До 83-річної жительки села Кашперівка на стаціонарний телефон зателефонував невідомий чоловік, який представився «майором поліції» і повідомив страшну звістку: «Ваш син за кермом автомобіля збив дитину на пішохідному переході».

Далі незнайомець розповів жінці, що можна уникнути кримінальної відповідальності. Вартість «порятунку» складала 850 доларів США та 150 євро – таку суму приїхав та забрав у пенсіонерки зловмисник. Про це повідомляє "Київ Оперативний"

Коли бідолашна збагнула, що її ошукали, зателефонувала до поліції.

Співробітники Тетіївського відділу поліції одразу розпочали проводити низку оперативно-розшукових заходів щодо встановлення особи шахрая. Вилучили відео з камер спостереження, де, як з’ясувалось, був зафіксований зловмисник. На його пошуки були орієнтовані поліцейські наряди та особовий склад.

Чоловіка, який підпадав під орієнтування, помітив та затримав серед вулиці села поліцейський-криміналіст у той час, коли повертався додому з добового чергування.

Зловмисником виявився 44-річний житель Києва. Як з’ясувалось, він влітку цього року був засуджений до позбавлення волі за незаконне зберігання наркотиків та ухилявся від покарання.

За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Наразі затриманому оголошено про підозру.

Працівники поліції перевіряють його на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Шановні громадяни! Якщо Ви стали жертвою цього афериста, телефонуйте до поліції на спецлінію 102!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення