Відвезли до лісосмуги: на Дніпропетровщині бандити вбили 35-річного молодика (відео)

На Дніпропетровщині зловмисники зустріли потерпілого на вулиці, заштовхали до автівки, відвезли до лісосмуги та побили. Від отриманих численних тілесних ушкоджень чоловік помер. Про це повідомляє місцева поліція.

Оголене тіло померлого виявили місцеві жителі 12 жовтня у лісосмузі Самарського району. Як встановили правоохоронці, 35-річний місцевий житель з 3 жовтня знаходився у розшуку.

20 жовтня працівники карного розшуку Дніпровського відділу поліції спільно з поліцейськими Самарського відділення поліції із залученням співробітників полку поліції особливого призначення затримали причетних до вбивства чоловіків. Ними виявились троє місцевих жителів віком від 37 до 48 років. Двоє з них раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

В ході санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів поліцейські вилучили речові докази, які підтверджують їх причетність до злочину. Крім цього, під час обшуку в автомобілі одного з чоловіків виявили гранату Ф-1 без маркування та запал УЗРГМ-2.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Трьох чоловіків затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили їм про підозру.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення