Відвідувачі китайського зоопарку до смерті шокували двох павичів

 Daily Mail

Відвідувачі китайського зоопарку Yunnan Wild Animal Park до смерті закатували двох павичів, роблячи з ними пам'ятні знімки. Птахи померли від шоку, викликаного тим, що туристи їх передавали з рук у руки і виривали з хвостів пір'я на пам'ять. Про це повідомляє Daily Mail.

Птахи загинули 12 і 15 лютого, відзначає видання. За словами адміністрації зоопарку, перший павич помер від переляку і больового шоку після того, як його затискав натовп туристів. «Кілька людей з силою висмикували пір'я з хвоста птаха, міцно тримаючи її заради знімків», — розповів пізніше один з відвідувачів.

Після цього керівництво парку підготував заяву, в якій засудило поведінку любителів тварин. Тим не менш через кілька днів четверо відвідувачів замучили до смерті другу птицю. Незважаючи на те, що адміністрація зоопарку назвала основною причиною загибелі птахів шок, буде проведено додаткове розслідування.

У зоопарку мешкає понад 6800 павичів, включаючи рідкісних білих. Птахи можуть вільно переміщатися по території серед людей. Таким чином адміністрація зоосаду прагне дати відвідувачам відчути себе в гармонії з природою.

Це не перший випадок загибелі представників фауни під натиском туристів. Раніше в лютому відпочиваючі курорту Санта-Терезіта (провінція Буенос-Айрес, Аргентина) замучили і залишили помирати на піску викинутого на берег молодого дельфіна. Навколо ссавця зібрався натовп роззяв, люди робили з дельфіном селфи, тискали і носили по пляжу. Тварина померла від зневоднення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення