Вигадали борг і катували: у Києві молода пара змушувала свою подругу надавати секс-послуги

У Києві чоловік разом зі співмешканкою викрали документи у подруги і примушували її надавати секс-послуги. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

"За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру двом уродженцям Полтавщини, які насильно примушували жінку надавати сексуальні послуги (ч. 2 ст. 149, ч. 2 ст. 303 КК України). Згідно з матеріалами слідства, 24-річний чоловік та його 23-річна співмешканка запросили у гості з Полтавщини свою 20-річну знайому. Після того як дівчина приїхала до столиці, зловмисники забрали в неї документи та насильно примушували надавати сексуальні послуги "клієнтам" за гроші", - йдеться у повідомленні.

Кожен з учасників групи мав чіткі обов’язки. Підозрювана розміщувала оголошення у Інтернеті про надання сексуальних "послуг", а її співмешканець винаймав квартири, у яких створювалися місця розпусти та керував фінансовими рахунками.

"Фігуранти вимагали у дівчини неіснуючий борг та забирали всі гроші, які вона отримували від "клієнтів", - також розповіли у прокуратурі.

Під час обшуків за місцями мешкання фігурантів правоохоронці вилучили документи потерпілої жінки, її банківські картки та прикраси. Також вилучено чорнові записи із номерами клієнтів та "розцінками", мобільні телефони та ноутбук з переписками із "клієнтами", гроші у різній валюті, отримані від злочинної діяльності, та два автомобілі.

Також правоохоронцями отримано записи телефонних розмов зловмисників із жінкою, у яких вони її залякують, принижують та погрожують розправою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення