Виявили сліди ін'єкцій: у справі загиблих українських шахістів виник новий поворот (відео)

 Обозреватель

З'ясувалися деякі деталі загибелі українських шахістів Станіслава Богдановича і його подруги Олександри Вернигори, які 5 березня були знайдені мертвими у Москві.

Сусідка загиблої пари в інтерв'ю life.ru розповіла про те, що відбувалося в квартирі перед трагедією. Так, за словами жінки, за кілька хвилин до того, що сталося, з квартири, де жила пара, були чутні голоси сторонніх людей.

Як зазначила сусідка, квартиронаймачі були пристойними людьми: у них ніколи не бувало шумно, вони не закатували вечірок і не заважали сусідам.

"Я навіть не очікувала, що таке може статися. Ми практично ніколи їх не бачили, хоча у мене мама літня і ми весь час вдома", – сказала вона.

Як повідомлялося:

26-річний шахіст Богданович, колишній чемпіон України зі швидких шахів, перед смертю потрапив у базу "Миротворця" за те, що зіграв за збірну Росії в інтернет-матчі проти України.

5 березня тіла Богдановича і його дівчини, української шахістки Олександри Вернигори виявив у Москві батько Олександри, коли прийшов додому.

На голови загиблих були надягнуті целофанові пакети, що відразу дозволило висунути версію про звеселяючий газ, яким дихала пара з метою наркотичного ефекту. Також на тілах Богдановича і Вернигори нібито були виявлені сліди ін'єкцій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення