Виїхав на зустрічку, бо поспішав: під Рівним водій мікроавтобуса живцем спалив 26 людей (фото та відео)

3 травня на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Ситне Дубенського району Рівненської області сталося зіткнення бензовоза, маршрутного автобуса та легковика. Кількість загиблих внаслідок ДТП у Рівненській області зросла до 26 людей. Про це повідомляється у Telegram-каналі МВС.

"Всього у ДТП загинуло 26 осіб: 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса), травмувалося 12 осіб: 11 – пасажирів автобуса та водій бензовозу. Усі пасажири — віком від 17 до 69 років. Всі учасники ДТП із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, який спричинив ДТП, здійснював маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із бензовозом. Внаслідок зіткнення транспортні засоби загорілися. Особа загиблого водія мікроавтобуса поки не встановлена.

Унаслідок аварії рух автодорогою "Київ-Чоп" на цій ділянці було перекрито повністю. Патрульні організували об‘їзд транспорту.

У мережі з’явилось моторошне відео з траси під Рівним.

За уточненими даними МВС, на момент ДТП у салоні автобуса Setra, який прямував до Польщі, перебували 35 пасажирів та один водій. Ще один пасажир мав сідати у м. Броди, а другий водій — у Львові. Анкетні дані трьох осіб поки не встановлені. Загальна кількість учасників смертельної ДТП — 38 осіб: загиблих — 26, травмованих — 12.

У Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що постраждалим внаслідок ДТП надавали медичну допомогу 7 бригад "швидкої".

Що відомо про госпіталізованих станом на ранок 4 травня:

  • у Радивилівській центральній міській лікарні - двоє осіб у важкому стані у реанімаційному відділенні, троє осіб у стані середньої важкості у травматології;
  • у Дубенській міській лікарні - одна особа у важкому стані у реанімаційному відділенні, три особи у стані середньої важкості у травматології, одна особа у стані середньої важкості у відділенні екстреної медичної допомоги;
  • з Дубенської міської лікарні у важкому стані у опікове відділення Рівненської обласної клінічної лікарні ім.Ю.Семенюка переведені 2 особи.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, розпочато кримінальне провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення