Війна на Донбасі: у результаті обстрілу ЗСУ поранено 11 військових

 Fakty.ua

За минулу добу бойовики здійснили 69 обстрілів позицій ЗСУ через що 9 українських військових отримали поранення і ще 2 отримали бойові травмування.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

Донецький напрямок

Із забороненої 122-мм артилерії, 120 і 82 мм мінометів і гранатометів противник обстріляв позиції сил АТО в районі Ломакиного.

Також 120 мм міномети агресор застосував по захисникам Водяного, Новотроїцького, Гнутового і Пищевика, а міномети калібру 82 мм – в районі Широкіного і Водяного.

З гранатометів бойовики відкривали вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Лебединського, Талаківки, Авдіївки, Гнутового, Мар’їнки і Пищевика, з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя, Первомайського, Красногорівки і Шахти Бутівка, з БМП – біля Водяного, Пищевика і Гнутового, а зі стрілецької зброї – в районі Кам’янки, Новомихайлівки, Авдіївки, Талаківки, Мар’їнки і Водяного. Крім цього, захисників Талаківки, Павлополя і Широкіного обстрілювали ворожі снайпери.

Луганський напрямок

Із забороненої 122-мм артилерії і неодноразово з 120 і 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів окупанти обстрілювали українські позиції під Луганським.

Також 120 і 82 мм міномети бойовики застосували захисникам Новолуганського і Троїцького. Крім цього, з мінометів калібру 82 мм вогонь вівся по позиціях сил АТО під Новоселівкою, з озброєння БМП – поблизу Кримського та Троїцького, гранатометів – біля Валуйського, великокаліберних кулеметів – в районі Станиці Луганської, Кримського та Новоселівки, зі снайперської зброї – під Новгородським.

До слова, антитерористична операція на Донбасі завершиться 30 квітня і почнеться новий формат під керівництвом Об’єднаних сил.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення