Вийшов на ґанок і помер: у Києві чоловік забив до смерті старшого брата

У Києві оперативники затримали чоловіка, який смертельно травмував рідного брата. Під час сварки зловмисник побив родича, який згодом від отриманих травм помер. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Чоловіка без ознак життя, а біля нього сліди крові, виявили лікарі швидкої допомоги поряд із приватним будинком на провулку Волховському. Вони й сповістили про це до поліції Києва на спецлінію "102".

"На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав смертельні травми під час конфлікту з молодшим братом, з яким вони проживали в одному будинку. Під час сварки зловмисник побив руками та ногами свого старшого брата й пішов спати, а потерпілий вийшов на ґанок, де згодом помер. За результатами дослідження, смерть чоловіка настала внаслідок закритої травми грудей та живота", - розповіли у поліції.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази, а порушника поліцейські затримали менше ніж за пів години у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Києва, 1959 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Наразі слідчі за погодженням із Дніпровською окружною прокуратурою м. Києва повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення