Вийшов з температурою: хворий коронавірусом українець ходив на роботу

У Хмельницькій області в місті Старокостянтинів чоловік з коронавірусом вирішив вийти на роботу. Місцевий житель чудово знав про свій діагноз і знаходився на лікарняному, але бажання піти на виробництво було сильніше. Про цей кричущий інцидент повідомив міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук.

На роботу чоловік вийшов з температурою, знаходиться на самоізоляції більше не захотів. Відзначимо, що дружина співробітника лежить у важкому стані з коронавірусом в інфекційній лікарні у Хмельницькому.

"У чоловіка був виявлений коронавірус. Чоловік несвідомо (або свідомо) порушив карантин. Маючи температуру, перебуваючи на лікарняному, пішов на виробництво. Піддав ризику своїх колег на підприємстві", — сказав Мельничук.

Після появи хворого підприємство продезінфікували, вся компанія на цю мить закрита, а співробітників відправили на самоізоляцію. У деяких працівників взяли проби, щоб виявити контактних осіб.

Мотив такого вчинку чоловіка - поки не повідомляється.

Нагадаємо, за весь час пандемії в Україні кількість інфікованих досягло 16425, померли 439 українців, вилікувались 3716 пацієнтів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення