Військові РФ відпрацьовували "захоплення" стратегічних об'єктів у районі Джанкоя, - розвідка

В анексованому Росією Криму, в районі населеного пункту Джанкой, військовослужбовці РФ під час навчань відпрацювали захоплення стратегічних об'єктів у Херсонській області. Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міністерства оборони.

"Російські військовослужбовці продовжують провокаційні дії біля адміністративного кордону з материковою Україною. Батальйонна тактична група 31-ї окремої десантно-штурмової бригади (Ульяновськ) Повітряно-десантних військ ЗС РФ, яка 4 квітня здійснила десантування парашутним способом поблизу н.п. Джанкой, відпрацювала захоплення стратегічних об'єктів України, розташованих у Херсонській області", - йдеться в повідомленні.

При цьому до прибуття цього підрозділу в районі Джанкоя уже розгорнули дві батальйонні тактичні групи 98-ї повітряної дивізії (Іваново) і 7-ї десантно-штурмової дивізії (Новоросійськ) ПДВ РФ.

Нагадаємо, 22 березня міністр оборони РФ Сергій Шойгу відвідав окупований Крим, щоб перевірити організацію бойової підготовки та перебіг будівництва навчально-бойових об'єктів. Напередодні в Криму перебував голова ради безпеки РФ Микола Патрушев. Він провів нараду, на якій заявив про "збереження загрози дестабілізації ситуації" на півострові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення