Військові розповіли подробиці нічних боїв з диверсантами

 СЕГОДНЯ

Українські бійці двічі за минулу ніч вступали в бої з диверсантами. Про це сьогодні розповів спікер Адміністрації президента з питань військової операції, полковник Олександр Мотузяник.

За його інформацією, це сталося на ділянці фронту Докучаєвськ-Новотроїцьке-Богданівка-Старогнатівка і в районі села Лебединське в 4 кілометрах від узбережжя Азовського моря.

«На першій ділянці фронту ворог порушив режим припинення вогню відразу після півночі, коли ДРГ противника в складі до 4-х осіб атакувала наші позиції в районі Миколаївки. Завдяки миттєвій реакції українських військових, напад було успішно відбито», – розповів Мотузяник.

Двома годинами пізніше відбулася ще одна збройна сутичка в районі сусідньої Богданівки.Тактика дій, а також озброєння, яке використовувалося при атаці були ідентичними, і це дозволило військовим швидко ліквідувати загрозу, змусивши противника відступити. Також до світанку на цій ділянці фронту противник встиг випустити 10 артилерійських снарядів і 7 великокаліберних мін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення