Військовий експерт розповів, як пов'язані Донбас і війна в Сирії

 Апостроф

Агресивні дії Росії в Сирії і на Донбасі пов'язані в політичному, але не у військовому планах.Про це заявив в інтерв'ю Апостроф російський військовий експерт і журналіст Олександр Гольц.

"З військової точки зору - ні (зв'язки між боями в двох цих регіонах, - ред.). Якщо мається на увазі, чи вистачає Росії сил ... Сирійська кампанія ведеться обмеженими засобами", - вважає він.

"При цьому політична зв'язок між Сирією та Донбасом присутня. Вся сирійська історія з'явилася у зв'язку з бажанням Кремля вийти з міжнародної ізоляції ,в яку він потрапив в результаті агресії проти України.

В той же час, заявив експерт, найважливішим завданням російського втручання в Сирії був вихід з міжнародної ізоляції, пов'язаної з" успіхами "РФ в Україні. Це завдання не вирішено.

Більше того, ситуація посилилася і, як ми бачимо, Росія піддається досить жорсткій критиці. Втім, тут потрібно розуміти, що критика коаліції так і залишиться на дипломатичному рівні. Захід не почне Третю світову війну через Сирії та Башара Асада ", - резюмував Гольц.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення