Військовий заліз у вікно квартири і вбив колишню дружину на очах у 3-річної дитини

Російські військові, які повертаються з війни в Україні у свої домівки, продовжують звірства, але вже відносно своїх сімей. Днями у російському Челябінську "герой війни" заліз у вікно своєї квартири та вбив колишню дружину на очах у 3-річної дитини.

Окупанту 32 роки, його звуть Нікіта Сідоров. Він пішов на війну добровольцем, але потім повернувся через поранення, часто пиячив із друзями. 23 лютого він зустрівся з компанією, вони загуляли і розійшлися лише в ніч на 25 лютого, але чоловік не зміг потрапити до квартири: у ній зсередини замкнулася колишня дружина, яка приїхала до нього додому з дитиною. Жінка не пускала його в квартиру, тому що колишній прийшов напідпитку.

Тоді чоловік поліз із вулиці у вікно своєї квартири. Сусіди чули гуркіт, після чого почались жіночі крики.

Колишня дружина Сідорова дзвонила до поліції та просила про допомогу. Коли поліцейські приїхали, вони спочатку стукали, потім намагалися зламати двері, але не змогли і викликали рятувальників. Поки рятувальники їхали, чоловік вже вбив жінку.

Сусіди, які мешкали в одному під'їзді з убитою, погоджуються розповідати деталі лише на умовах анонімності. За їхніми словами, вони бояться конфліктувати із 32-річним Нікітою. Його затримали на місці за підозрою у вбивстві, проте сусіди впевнені: невдовзі він знову повернеться на волю.

За словами сусідів, пара розлучилася у лютому — і жінка одразу з'їхала. Те, що вона повернеться, ніхто не очікував.

На записах домофону, які отримали журналісти, видно: Сідоров близько першої години ночі кілька разів заходив у під'їзд і знову виходив на вулицю.

"Уже о пів на другу приблизно я прилягла, але заснути не могла, — розповіла сусідка. — І раптом чую, такий звук іде, ніби на балкон лізуть чи щось кидають у нього. Потім чую жіночий голос: "А! Допоможіть!". Потім знову гуркіт з вулиці, начебто балкон ламають чи вікно. … Чую тільки його голос і її голос, але так, наче вона хоче кричати, а він їй затикає рота. Потім — тиша настала. А потім стогін якісь".

Після цього сусідка хотіла викликати поліцію, але почула стукіт у двері. Виявилося, що співробітники органів вже приїхали.

"Я кажу: "Хлопці, ніби б'є її на балконі". А мені один із них відповідає: "Ні, не на балконі. Вона вже тут, у кімнаті". І поки я в під'їзді стояла, аж чути було, як вона кричала "Допоможіть!". Це було вже при поліції", — згадувала сусідка.

Утім, стукіт поліцейських у двері не допоміг запобігти вбивству.

"Я знову вирішила вийти, спустилася і бачила, як вийшов міліціонер і по телефону сказав комусь: "Присилайте машину. Тут труп", - розповіла сусідка.

У поліції підтвердили, що жінка телефонувала їм о 01:10 тієї ночі.

"Жінка повідомила, що співмешканець погрожує їй фізичною розправою. Після отримання повідомлення на вказану адресу протягом 35 хвилин прибув перший екіпаж патрульно-постової служби. Він приїхав одразу після завершення роботи з попереднього звернення. На стукіт та дзвінки поліцейських двері ніхто не відчинив. Сусіди, що вийшли на сходовий майданчик, повідомили, що раніше з квартири було чути розмови на підвищених тонах", - прокоментували правоохоронці.

Сідорова за рішенням суду відправлено до СІЗО на два місяці. Порушено кримінальну справу за статтею про вбивство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення