Військовому, що скалічив курсанток у столиці, обрали запобіжний захід

Шевченківський районний суд столиці обрав запобіжний захід водію, який вчинив ДТП та тяжко травмував трьох курсанток. Про це повідомляє Нацполіція.

Ухвалою суду підозрюваному застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Нагадаємо, що на території військової частини на вулиці Зоологічній водій авто «Тойота Пріус» здійснив наїзд на трьох курсанток військового вишу, яких із травмами різного ступеню тяжкості госпіталізували до лікарняних закладів. На адресу негайно виїхала слідчо-оперативна з розслідування ДТП столичної поліції.

На місці правоохоронці затримали водія легковика в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У подальшому слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

Досудове розслідування триває й здійснюється за процесуального керівництва військової прокуратури.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення