Викинуло на тротуар: у центрі Львова п'яний водій влаштував масштабну ДТП (фото)

Вчора ввечері, патрульні рухаючись на вулиці Личаківській в сторону центральної частини міста, помітили скупчення людей, біля розбитого автомобіля. Негайно зупинившись, поліцейським вдалось з’ясувати, що водій автомобіля KIA Soul, не дотримався бокового інтервалу, здійснив зіткнення з автомобілем Mersedes-Benz, який їхав поруч. Не зупиняючись, винуватиць ДТП продовжив рух та в’їхав в задню частину автомобіля BMW, який мав намір повернути праворуч на вулицю Григорія Смольського. В результаті, BMW розвернуло на 180˚ та викинуло на тротуар, а автомобіль KIA зіткнувся з металевою огорожею.

Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди інспектори у водія KIA помітили очевидні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився від огляду в присутності двох свідків.

На 45-річного водія автомобіля KIA Soul патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП, а також, постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП. Матеріали буде передано до суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення