Викликали, щоб пограбувати: на Полтавщині затримали злодіїв за напад на таксиста (відео)

У Полтавській області троє чоловіків підозрюються у розбійному нападі на водія таксі, наразі нападників затримано. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

Про розбійний напад у поліцію повідомив сам потерпілий. За словами таксиста, 4 лютого він виїхав на виклик за вказаною клієнтом адресою. А коли прибув на місце, троє осіб, які вийшли з будинку, напали на нього. Озброєні фігуранти завдали чоловікові ряд тілесних ушкоджень та заволоділи його мобільним телефоном, документами, особистими речами та банківською карткою, з якої потім зняли понад чотири тисячі гривень.

За фактом розбійного нападу, вчиненого групою осіб, слідчими відділення поліції №1 міста Полтава відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України. Упродовж кількох днів оперативники встановили та затримали осіб, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні даного кримінального правопорушення.

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання фігурантів, поліцейські виявили й вилучили травматичну зброю та ряд речових доказів, які мають значення для досудового розслідування.

Усім трьом учасникам злочинної групи повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Санкція статті передбачає безальтернативне покарання у виді позбавлення волі на строк від 7-ми до 10-ти років з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення