Використовують дівчаток: стало відомо про нову схему заробітку шахраїв в Україні

У Херсоні повідомляють про нові методи шахрайства з використанням маленьких дівчаток і звинуваченнями в педофілії.

Розповідь про це публікує "Херсон типовий".

Один з місцевих водіїв каже, що на парковці біля магазину, коли він сідав у машину, до нього підбігла дівчинка, якій на вигляд було близько 12-14 років, і попросила відвезти її додому. На руках у дівчинки були синці.

"Але тут я бачу, що поруч стоїть дивна, наглухо тонована машина. І зауважив, що дівчинка на неї якось періодично дивно поглядає. Тому я сказав, що нікуди її везти не буду, а викликаю таксі. Раптом вона різко розвернулася і втекла . Як раз до тієї машини, що стояла поруч. Тут-то я і все зрозумів. Сенс "розводу" - в тому, щоб ви посадили до себе в машину чужу, незнайому дівчинку. А потім з цієї машини з'являється її "батько" і звинувачує вас у педофілії! Спробуйте потім "відмитися". Навіть уявити страшно, що могло б бути, якби я вчасно не помітив цю машину! " - описує ситуацію водій.

Після цього він спробував перекрити машині виїзд з парковки, проте з неї вибіг "амбал" і почав кричати на водія матом. Той, не бажаючи вплутуватися, від'їхав, а тонована машина зникла за поворотом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення