Викрадення київського бізнесмена: копи Житомира назвали головну версію

 СЕГОДНЯ

Викрадення в Житомирі бізнесмена з Київської області могло бути скоєне через борги чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Житомирської області.

"Згідно з попередньою інформацією, мотивом злочину стали боргові зобов'язання", – йдеться в повідомленні.

У поліції також повідомили, що організатор викрадення бізнесмена – 30-річний житель міста Васильків Київської області, коли зловмисники напали на бізнесмена в Києві, з його орендованого приміщення вони забрали всі гроші. Копи вживають заходів для затримання і інших учасників злочину.

Досудове розслідування обставин події проводиться за кількома статтями Кримінального кодексу – "вимагання", "розбій", "незаконне позбавлення волі або викрадення людини". Санкції статті передбачають позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в ніч на 1 липня на Київщині житомирські поліцейські затримали двох осіб, підозрюваних у викраденні та незаконному утриманні з метою вимагання підприємця – 32-річного жителя Житомирської області.

Зловмисників почали розшукувати після звернення підприємця, який заявив, що троє невідомих протягом декількох днів утримували його в гаражі і вимагали переоформити на них нерухомість. Вранці 30 червня йому вдалося втекти і звернутися до поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення