Викрали 200 тисяч грн: на Дніпропетровщині підірвали банкомат (фото)

В ході проведення спецоперації правоохоронці затримали двох чоловіків, причетних до підриву банкомату у м. Підгороднє. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

15 березня о 3:46 до поліції надійшло повідомлення про вибух банкомату у м. Підгороднє. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що двоє невідомих чоловіків пошкодили банкомат АТ «Ощадбанк» та викрали майже 200 тис. гривень.

За даним фактом слідчі Дніпровського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Після проведення низки оперативних заходів співробітники поліції встановили, що до скоєння злочину причетні 41- та 43-річні мешканці м. Дніпра. В ході спецоперації правоохоронці Управління карного розшуку спільно з Дніпровським районним управлінням поліції, за силової підтримки полку поліції особливого призначення, під процесуальним керівництвом прокуратури провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання та в автомобілі зловмисників. Під час слідчих дій поліцейські виявили та вилучили 4 одиниці зброї, боєприпаси, мобільні телефони, дві радіостанції, майже 1500 тис. гривень, документацію з налаштування банкомату та інші предмети і речові докази.

Наразі зловмисників затримали та повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Їм обрано запобіжний захід у вигляді арешту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення