Викрали 9-місячну дівчинку: розшукують колишнього співмешканця матері дитини (фото)

Поліція Львівщини розшукує зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини. Також правоохоронці встановлюють місцеперебування самої дитини. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"Співробітниками поліції Львівщини розшукується малолітня Нечаєва Вікторія Олександрівна, 05.01.2021 р.н., мешканка Львова. Дитина могла бути викрадена. Також встановлено, що до викрадення може бути причетний колишній співмешканець матері дитини - Лукач Юрій Васильович, 22.04.1990 р.н., мешканець селища Підволочиськ Тернопільської області", - йдеться у повідомленні.

Прикмети розшукуваних

  • Нечаєва Вікторія: вік - 9 місяців, зріст - 60-70 сантиметрів, волосся світле.
  • Лукач Юрій: вік 31 рік, невеликого зросту, неголений, був одягнений у синю куртку та жовті штани. Особлива прикмета - татуювання на лівій руці.

До розшуку дитини задіяні оперативники кримінальної поліції, ювенальні поліцейські усіх територіальних підрозділів поліції, а також співробітники карного розшуку, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщині. Орієнтування надіслані до поліції інших областей.

"Усім, кому відомі деталі події або місце перебування розшукуваних, просимо зголоситися за номером "102" або у найближчий підрозділ поліції", - звернулися до очевидців у поліції.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення