​Викрито зв’язки «Української правди» з олігархом Григоришиним (фото)

Головний редактор «Української правди» Севгіль Мусаєва-Боровик була помічена в дорогому ресторані «Vino e Cucina» в компанії олігарха Костянтина Григоришина. Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній міністр екології і природніх ресурсів Ігор Шевченко.

Він підкреслює, що бачив обох на власні очі. «Час вечері- 23.45. Бачив особисто. Фотографував не я», - написав Шевченко.

Це вже інша вечеря, в іншому ресторані, а на манежі – все ті ж, підкреслює колишній міністр.

«Олігарх і політичний спонсор Костянтин Григоришин і Севгіль Мусаєва-Боровик, головний редактор «Української Правди». Севгіль, не хочете нічого пояснити?», - написав Шевченко.

«Звісно, вся «Українська правда» по черзі вечеряє з Григоришиним, щоб отримати у нього цінну і дуже конфіденційну інформацію або взяти ексклюзивне інтерв'ю. Інтерв'ю, само собою, потім не публікують, а акуратно складають в стіл - на чорний день. Я, безумовно, не великий експерт в журналістиці, але частотність Ваших вечерь дещо «змазує» ексклюзивність», - резюмує Шевченко.

Як відомо, днями інтернет облетіло повідомлення про те, що у ресторані із Григоришиним був помічений нардеп від БПП, колишній заступник головного редактора «УП» Сергій Лещенко.

Костянтин Григоришин – одіозний російський олігарх, якого нерідко називаюсь спонсором «УП». У травні 2016-го він отримав українське громадянство. У квітні 2016-го був оголошений у розшук – Росія розслідує проти нього кримінальну справу про ухилення від податків майже на 675 млн рублів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення