Вимагає відеозвернення Зеленського: чоловік, що захопив заручників у Луцьку, дав 30 хвилин

Руслана Д. на вимогу луцького терориста зателефонувала журналістам Першого та попросила, аби ЗМІ вимагали відеозвернення від президента Володимира Зеленського.

"Що йому важко зробити відео, просто зробити відео? Настільки важко? Просто зробити відео тим всім придуркам. Шевчук і ті всі? Нам передзвонили і сказали, що вони не можуть. Пів години дали. Вже менше осталося", — цитують журналісти розмову з заручницею.

За її словами, одна з вимог луцького терориста — зробити відеозвернення із текстом "фільм Земляни 2005 року дивитись усім".

"Шевчук. Зеленський, щоб першим звернення виклав. Там нескладні вимоги. І сказати, щоб подивилися фільм. Це важко? Вже не хочу навіть говорити ні з ким. Скільки ми можемо вас просити?" — сказала жінка.

Вона розповіла, що чоловік, який утримує їх в заручниках, розлютився через повідомлення у ЗМІ про проходження лікування у психіатричній лікарні (першим про психічний стан терориста повідомили у поліції, згодом в МВС цю інформацію спростували).

Нагадаємо, 21 липня у Луцьку чоловік захопив пасажирський автобус і забарикадувався в ньому. На місці події було чути постріли, а на вікнах автобуса залишилися сліди від куль.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення