Вимагаю для Зайцевої довічне ув'язнення, – матір вагітної постраждалої

 Канал 24

Матір 29-річної вагітної Жанни Власенко, яка постраждала у ДТП в Харкові, вимагає для підсудної 20-річної Олени Зайцевої довічного ув'язнення.

Жанні Власенко, яка перебуває на 6 місяці вагітності, стало краще. Жінка прийшла до тями та намагається самостійно сидіти. Матір дівчини Раїса Бромот запевнила, що з дитиною все добре.

Медики не поспішають з прогнозами щодо стану здоров'я Жанни. Потерпіла майже нічого не пам'ятає про жахливу аварію у Харкові.

Раїса Бромот підкреслила, що ніхто з родичів Олени Зайцевої до них не звертався і не пропонував жодної допомоги у лікуванні. Як відомо, вагітна Жанна три тижні перебувала в реанімації.

Я не знаю про другого учасника ДТП, вважаю, що винна Зайцева. Це вона летіла на червоне світло. Покарання одне: хочу для неї довічне ув'язнення,

– наголосила матір вагітної Жанни Власенко.

Нагадаємо, що 18 жовтня у Харкові сталась резонансна смертельна ДТП. Внаслідок зіткнення автомобіля Lexus з Volkswagen Touareg позашляховик відлетів на тротуар і влетів у пішоходів. 20 жовтня Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід Олені Зайцевій у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Як відомо, 26 жовтня у лікарні померла 20-річна Діана Берченко, яка постраждала внаслідок ДТП, що спричинила Олена Зайцева у Харкові.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення