Винахід від переохолоджень. Обігрівач Норфін стоїть на захисті вашого здоров’я!

Кожен рік відомий виробник туристичного спорядження, одягу та різних аксесуарів – компанія Норфін дивує своїх покупців. Нещодавно, а саме у минулому році, нові костюми привернули до себе увагу, в цьому ж році - компанія перевершила себе. Вже з першого місяця зими до каталогу було додано унікальний обігрівач NORFIN BY ONLY HOT, який можна назвати справжньою знахідкою. Він здивував багатьох, тому попит на виріб помітно збільшився. Не лише рибалки почали цікавитися нестандартним обігрівачем, його купували охоронці, лісники та ті, хто багато часу взимку проводить на вулиці. Тому презентований у січні 2020 року обігрівач можна сміливо назвати універсальним.

Інновація, яка виявилася дуже доречною

Ні для кого не таємниця, що латвійська компанія спеціалізуються на виробництві лише потрібних речей. Саме тому обігрівач – це те, без чого було дійсно складно обходитися.

І, хоча Норфін створює одяг практичний та комфортний, іноді не вистачає на полюванні чи на риболовлі тепла. У подібних випадках обігрівач знадобиться. У разі, якщо ви відчуваєте, що кінцівки мерзнуть, оригінальній обігрівач (порошковий) потрібно лише відкрити.

Ця річ є унікальною розробкою торгівельного бренду. Вона презентована в декількох варіантах, які різняться своїм призначенням та розміром, та не способом використання. Вартість обігрівачів варіюється, залежить вона від розміру та призначення.

Що ж стосується ефективності, дієвості, то обігрівачі цього типу майже повністю виправдали себе.

Створені в Японії за особливою технологією вони є екологічними та майже повністю безпечними. Вони дуже прості у використанні, діють одразу після розкриття пакунку. Вироби обігрівають кінцівки моментально, відразу ж, це зменшує небезпеку для здоровья та життя людини.

В одному пакунку зберігається два обігрівачі. Використовувати їх рекомендовано у разі негайної потреби для уникнення переохолодження.

Модель порошкового обігрівача, розміром 9х5см призначена для попередження охолодження пальців рук. Інший обігрівач, розміром 9,5х7см – для пальців ніг.

Спосіб використання або як діють нестандартні обігрівачі

Оригінальний хімічний склад виробу розпочинає свою дію відразу ж при контакті із повітрям. Слід дістати порошковий обігрівач – і він через декілька секунд вже розпочинає свою роботу. Як тільки-но температура знижується, дія обігрівача не припиняється.

Кожен з трьох обігрівачів має однаковий принцип дії. Проте варто зауважити, що кожна модель обігрівача працює винятковий проміжок часу. У середньому обігрівач виконує свою головну функцію протягом 9-10 годин.

Термін придатності виробів – 4 роки.

Цікава особливість виробів

Обігрівачі Норфін нагріваються поступово, це пов’язано із унікальною комбінацією їх складу. Натуральні компоненти безпечні, вони не утворюють запахів, не мають негативного впливу на здоров’я людей. Утилізуються вони разом із звичайним сміттям, вони не становлять небезпеки для оточуючого середовища.

Цікаво, що латвійський виробник зауважив усі побажання своїх покупців та користувачів. Відкривати вироби легко та просто, що дуже зручно в непростих умовах. Вироби мають невеликий розмір, проте його достатньо для того, щоб бути дієвими.

Невеликі обігрівачі компактні, не займають багато місця, важать зовсім мало. І все це є тими перевагами, завдяки яким вироби покупці вважають необхідними та дуже корисними.

Дуже часто можна почути або прочитати чимало гарних зауважень, коментарів та відгуків стосовно цього товару. І більшість покупців задоволена. А деякі зауважують, що невеличкі обігрівачі дійсно врятували їх кінцівки від переохолоджень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення