Винна жінка: у надкривавій автотрощі під Києвом підозрюють не водія-гонщика

У смертельній автотрощі на Гостомельському шосе під Києвом підозрюють водійку Renault. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі. Як раніше писав dtp.kiev.ua, у свою чергу водій Chevrolet, який "зустрівся" з Renault, перевищив швидкість - шматки спідометра відлетіли до лісу, стрілка застрягла в крайньому положенні.

Як відомо, зранку на Гостомельському шосе неподалік КП на виїзді зі столиці сталася дорожньо-траспортна пригода, у якій загинуло двоє людей.

"Попередньо встановлено, автомобіль Renault Laguna під керуванням жінки-водія, який рухався в напрямку м. Києва, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з Chevrolet Aveo, що рухався в напрямку смт. Гостомель. Внаслідок автопригоди загинули водій автомобіля Chevrolet та пасажир цього ж автомобіля. Водій автомобіля Renault та пасажир автомобіля Chevrolet отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Жінку, що керувала Renault, затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України", - повідомили у прокуратурі.

Наразі вирішується питання про застосування відносно підозрюваної запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці встановлюють обставини та причини смертельної автопригоди. Досудове розслідування здійснюється СУ ГУ НП в м. Києві під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення