Винуватцем нічної ДТП на Окружній в Києві виявився депутат райради

 Лівий берег

Прокуратура почала розслідувати дорожньо-транспортну пригоду на Окружній дорозі в Києві за участю депутата Макарівської районної ради Київської області Матвія Євсеєнка (фракція ВО "Батьківщина").

Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець у Фейсбуці.

"За фактом ДТП, що сталася сьогодні вночі на Кільцевій дорозі за участю депутата Макарівської райради, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)", - написала вона.

Максимець також зазначила, що двоє постраждалих перебувають у лікарні у тяжкому стані.

Співробітники Національної поліції зараз вживають заходів для затримання депутата.

"У цей час прокуратура очікує надходження матеріалів кримінального провадження, після чого прокурором міста буде невідкладно вирішено питання про повідомленні його про підозру. Надалі в суд буде внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу", - додала Максимець.

Волонтер і активіст Роман Синіцин опублікував у Фейсбуці фото винуватця ДТП. "Знайомтеся. Це Матвій. Сьогодні вночі напився і побився з таксистами. Стріляв із пістолета", - написав він.

Як розповів активіст, у результаті конфлікту чоловік вистрілив із пістолета і намагався втекти від поліції у своєму джипі по Окружній від Борщагівки до Жулянського шляхопроводу. На розвороті його автомобіль Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу і протаранив "Волгу" з причепом, який відлетів на Mazda, що їхала позаду.

Після удару винуватець аварії замкнувся у своєму автомобілі. Витягнути його вдалося, розбивши скло. В аварії важко постраждали чоловік і жінка з "Волги". Їх витягували рятувальники. У тяжкому стані літню пару терміново госпіталізували в реанімацію 17-ї лікарні. Винуватець аварії відбувся синцями та забоями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення