Винуватця смертельної ДТП затримали на Одещині

 УНН

Поліцейські затримали водія, який скоїв смертельне дорожньо-транспортної пригоди і втік з місця пригоди на Одещині. Про це повідомили у прес-службі поліції Одеської області.

Повідомлення про виявлення на узбіччі дороги неподалік від с. Новоселівка мертвої жінки надійшло до поліції від учасників дорожнього руху.

Поліцейські встановили особу померлої. Нею виявилась жителька с. Новоселівка 1973 року народження. Серед її речей було знайдено квиток на електропотяг до Одеси. Можливо, жінка прямувала на залізничну станцію Чубівка, коли її збив автомобіль. Винуватець ДТП втік з місця пригоди, але протягом кількох годин поліцейські встановили його особу і доставили до поліції.

Водій пояснив, що в темний час доби рухався на своєму автомобілі марки “Тойота-Каріна” по автодорозі в напрямку м. Подільска. На неосвітленій ділянці дороги скоїв наїзд на пішохода, але не зупинився, а поїхав додому, де і був затриманий патрульними поліцейськими.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення