Випадково врятували: на Хмельниччині чоловік, знімаючи стрес від війни, ледь не втопився у Дністрі (фото)

У Хмельницькій області водолази випадково врятували самовпевненого чоловіка, який вирішив переплисти Дністер, але не розрахував свої сили. Про випадок розповіли у пресслужбі ДСНС.

47-річний чоловік розповів, що родом він із Вінниці, багато років займається плаванням, тому й вирішив переплисти річку. Але цього разу не розрахував свої сили, тому що заплив вийшов за межі його можливостей.

Щасливий випадковий порятунок стався сьогодні в обідній час у селі Рудківці Кам’янець-Подільського району. Чоловіка, який опинився посеред Дністра, у бінокль помітив Олександр Гот – водолаз-рятувальник ДСНС.

"Приблизно за півтора кілометри від нашого посту я помітив чоловіка, який якось дивно плив. Було зрозуміло, що він знесилений. А у тому місці глибина – до 30 метрів", – розповідає Олександр.

Надзвичайники моментально підпливли до горе-плавця та допомогли забратися в човен.

"Вочевидь, повномасштабна війна для деяких наших громадян – недостатнє випробування для власної нервової системи. Просимо вкотре: будь ласка, не лишайте здоровий глузд на березі, вирішивши скупатись", - констатують надзвичайники.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення