Загиблому вирізали серце та частину легенів: ​вибух у Білогородці був навмисним (фото, відео)

Вибух в Білогородці був спровокований навмисно для того, щоб приховати сліди холоднокровного вбивства. Про це повідомляє поліція Київської області.

Зазначається, що 21 червня в селі Білогородка Бучанського після вибуху було виявлено труп чоловіка, і за результатами його обстеження судово-медичним експертом встановлено, що він загинув не від наслідків пожежі, а внаслідок нанесення йому тяжких тілесних ушкоджень, а саме – у нього перерізано горло, є три удари в груди ножем, вирізане серце і частина легенів.

Працівники управління карного розшуку та оперативники Бучанського районного управління поліції встановили та затримали особу, яка обґрунтовано підозрюється у скоєнні цього вбивства.

21 червня зловмисник прибув до вказаної будівлі з метою підпалу задля приховання слідів злочину.

«Затриманим є моряк 1978 року народження, який проживав неподалік. Відомо, що останній має родину, яка мешкає в Севастополі. Наразі чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, поміщений до ізолятора тимчасового тримання» - зазначив Андрій Нєбитов.

Зараз слідчі та оперативники працюють над збором доказової бази для повідомлення затриманому про підозру за двома статтями - умисне вбивство і знищення майна загальнонебезпечним способом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення