Вірменія готова до війни з Азербайджаном

 СЕГОДНЯ

Вірменський уряд і керівництво невизнаної Нагірно-Карабахської республіки (НКР) готові спільними силами боротися з Азербайджаном.

Про це прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян під час візиту в Нагорний Карабах заявив під час візиту на кордон на півночі невизнаної республіки в супроводі міністра оборони своєї країни Давида Тонояна і глави НКР Бако Саакяна.

"Збройні сили Вірменії і Армія оборони НКР впевнено контролюють ситуацію. Не доводиться сумніватися, що наші збройні сили впевнено контролюють ситуацію і необхідним чином відповідають на провокації Азербайджану. Але це не означає, що ми хочемо війни. Ми готові до переговорів. З президентом НКР ми також обговорили цю позицію. Ми готові до миру, переговорів, проте ми готові також до війни", – цитує Пашиняна його прес-служба.

Ознайомившись з поточною ситуацією на передовій, Пашинян назвав її напруженою, але стабільною і такою, що знаходиться під контролем.

За його словами, Саакян також готовий до мирних переговорів з Баку.

Нагадаємо, що останній раунд ескалації в Нагірному Карабаху завершився торік, залишивши пособі жертви як з одного, так і з іншого боку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення