Вірменія ввела військовий стан і оголосила загальну мобілізацію

У неділю, 27 вересня, після масштабної провокації по всій протяжності фронту з боку Вірменії уряд країни оголосив про введення воєнного стану. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Facebook прем'єр-міністр Нікол Пашинян.

В зв'язку з ескалацією в Нагірному Карабасі уряд Вірменії ввів в країні воєнний стан і оголосив загальну мобілізацію резерву.

"Дорогі співвітчизники, зараз за рішенням уряду в Вірменії оголошується воєнний стан і загальна мобілізація. Весь особовий склад закликаю з'явитися до військових комісаріатів", - зазначив він.

Зазначимо, вранці 27 вересня на кордоні Азербайджану і Вірменії поновилися бойові дії. Сторони конфлікту повідомляють про жертви та поранених в результаті обстрілу.

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив про концентрацію ЗС Вірменії близько лінії зіткнення в зоні територіального конфлікту двох країн.

Міноборони Азербайджану повідомляє про знищення 12 зенітних комплексів противника. Міноборони Вірменії стверджує, що збиті два вертольоти, три БПЛА, знищені (пошкоджені) три танка, є втрати в живій силі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення