Виробник пластикових вікон «Газда» тепер випускає і алюмінієві конструкції

Компанія «Газда», представлена на українському ринку скління вже 15 років. Наприкінці травня 2020 року компанія оголосила про розширення сфери своєї діяльності. Тепер виробник металопластикових вікон та дверей пропонує покупцям конструкції і на базі алюмінієвого профілю.

Так, «Газда» уклала угоду з холдингом «Алютех» (Alutech), який був заснований в 1996 році, та є найбільшим у Східній Європі виробником профільних систем з алюмінію. Стандарти якості на всіх підприємствах групи компаній Alutech сертифіковані на відповідність вимогам Міжнародного стандарту ISO 9001.

Що відрізняє алюмінієві вікна і двері?

Алюмінієві віконні та дверні конструкції активно використовуються в різних сферах. Спочатку алюміній відмінно зарекомендував себе в якості рішення для фасадного скління, а також в ситуаціях, коли потрібно склити великі площі. Сьогодні його застосовують в приватному житловому будівництві, на балконах і лоджіях, різних комерційних об'єктах. Часто зустрічаються алюмінієві двері і вікна на терасах, альтанках, в зимових садах.

З появою так званого «теплого» алюмінію (профіль доповнений спеціальними термовставками) ці конструкції стали застосовуватися і на житлових об'єктах.

До основних сильних сторін алюмінієвих вікон і дверей відноситься наступне:

  • високий рівень міцності;
  • відмінна довговічність, яка для якісних виробів «Алютех», може досягати 70-80 років і більше;
  • легка вага, що зводить до мінімуму додаткові навантаження на опорні елементи будівель;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • відмінна зносостійкість, захист від води, вологи та інших негативних впливів;
  • різноманітність декоративних можливостей (спеціальні порошкові барвники дають можливість надати профілем буквально будь-який колір).

Відзначимо, що «Газда» широко представлена в Києві.

Також компанія плідно працює на віконному ринку Одеси і Чернігова. Під Києвом розташовані виробничі потужності. Раніше тут виготовлялися виключно металопластикові конструкції на базі профільної системи Rehau, оскільки «Газда» є авторизованим партнером іменитого німецького концерну на території України. Тепер же покупцям пропонуються і різні алюмінієві конструкції Alutech. Уже відомо, що віконна компанія буде випускати вироби на базі як мінімум трьох систем:

--C48 (без тепловставкі)

--W62 (Термоізольований)

--W72 (для енергоефективних об'єктів)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення