Вище 20 градусів: з'явився оновлений прогноз погоди

Після сьогоднішніх дощів і похолодання, п'ятниця порадує українців приємнішою погодою. 9 жовтня в деяких областях температура повітря перевищить 20 градусів, а дощів стане менше. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на синоптика Наталку Діденко.

За її словами, завтра погода буде для походу за грибами та пікніків. Повітря буде вологим, але без істотних дощів, хіба що вдень трохи покрапає в Житомирській та окремих районах Київської області.

"Суха, навіть можна сказати, пересушена погода, продовжиться в східній частині України – східний антициклон блокує західні вологі повітряні потоки. Що вже треба брати більше до уваги – тумани, які погіршують видимість і можуть ускладнити ситуацію на дорогах. Температура повітря продовжить дарувати комфорт – 9 жовтня вдень очікується в більшості областей України 18-23 градуси, на півдні – 20-25 градусів. У західних областях буде свіжіше, 14-17 градусів, але прохолоду компенсує сонце. Вітер стихне і його південно-східні зальоти будуть невеликими, максимум помірними", – написала Діденко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення