Високим попитом у модниць користуються сережки-гвоздики. Носимо стильно

Сучасні модниці люблять побалувати себе різноманітними сережками. Високим попитом у них користуються моделі гвоздики. Тут дизайнери не перестають експериментувати, використовуючи різні відтінки і фактури. Які ювелірні прикраси допоможуть створити по-справжньому сильний образ? Де можна купити сережки-гвоздики?

 Де можна купити сережки-гвоздики

Красиві вироби за приємною ціною

Для того, щоб придбати сережки-гвоздики, варто заглянути сюди: https://gold.ua/products/zolotye-sergi-gvozdiki-pussety. Тут представлений великий вибір виробів з дорогоцінних металів, з камінням і без. Кожна жінка-покупець зможе підібрати для себе підходящий варіант. Каталог зрозумілий на інтуїтивному рівні. При необхідності можна проконсультуватися з менеджером.

Інтернет-магазин Gold.ua пропонує покупцям приємні ціни. При бажанні вдасться придбати відразу кілька виробів. Можлива доставка замовлення. Товар може бути привезений в потрібне місто України.

варто вибрати сережки-гвоздики

Чому варто вибрати сережки-гвоздики

Золоті сережки-гвоздики і моделі з інших дорогоцінних металів варто вибрати з ряду причин:

  • підходять жінкам будь-якого типажу і віку;
  • виглядають елегантно, дозволяють отримати стильний образ;
  • зручні у використанні, швидко надягають і знімаються;
  • оснащені надійним замком, що виключає ризик втрати;
  • мають малу вагу, що полегшує процес шкарпетки;
  • підходять для створення і класичних, і сучасних образів;
  • мають різні форми, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для будь-якого за формою обличчя.

Різноманітність сережок-пусетів — ідеальне рішення для бажаного способу

Сережки-гвоздики пропонуються в декількох виконаннях. Ось найпопулярніші варіанти:

  • гвинт - дозволяють використовувати невидимий замок;
  • «Метелик» - кріплення базується на терті;
  • кнопка - фіксується на мочці вуха.

Найбільшим попитом користуються сережки-гвоздики з золота. Це відмінний вибір для коктейльного наряду і ділового образу. Золото чудово поєднується з одягом зеленого, білого, бордового і чорного кольорів. У вбранні доречні великі принти.

Сережки-пусети зі срібла - прекрасне рішення для повсякденного використання. Такі прикраси виглядають елегантно. Також сережки зі срібла можна сміливо вдягати на вечірку або на корпоратив. Є моделі у вигляді квіточок, звірят. Особливо цікаво виглядають срібні пусети з білими напівдорогоцінним або дорогоцінними каменями.

Кольорові гвоздики - це біжутерія, і вибір тут величезний. В тренді моделі нестандартної форми, з гострими лініями, квітковими малюнками і геометричними абстракціями. Особливим попитом користуються вантажні моделі (наприклад, пусети з пір'їнкою або підвіскою).

Чоловікам дизайнери пропонують чорні гвоздики. Також такі моделі можуть носити і жінки. Дані вироби універсальні і виглядають лаконічно.

Сережки-пусети - прикраса з особливим шармом

Які камені використовуються для декору ювелірних прикрас

Сережки-пусети - прикраса з особливим шармом. Саме з їх допомогою можна привнести в образ «родзинку». Такі сережки найчастіше декоровані каменем, що робить їх ще більш цікавими.

При створенні ділового образу варто вибрати виріб з білого золота, прикрашене рубіном. Щоб отримати легкий жіночний образ, рекомендується використовувати сережки з перлами. Вечірнє вбрання слід доповнити моделлю з діамантами.

Пусети з сапфіром виглядають екзотично. Це відмінний вибір для відвідування виставки або для побачення. Для створення легкого сучасного способу підходять сережки з бурштином, кварцом, аметистом, бірюзою.

Купуйте якісні ювелірні прикраси і виглядаєте гідно!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення