"Вивозила кеш 6 разів": з'явилися нові подробиці скандалу з ексдружиною Князєва-ЗМІ

 Обозреватель

Колишня дружина глави Нацполіції Сергія Князєва Вікторія цьогоріч 6 разів вивозила великі суми грошей до країн ЄС.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Євген Плінський, зазначивши, що тричі вона перетинала кордон у Закарпатській області, двічі у Волинській і ще раз у Львівській.

"Навесні прокуратура Польщі вже брала цю компашку на кордоні, вилучивши 500 тисяч євро і 50 тисяч доларів. Але тоді Князєву вдалося утримати інформацію і забезпечити її невихід у ЗМІ", – заявив журналіст.

"Тобто, ми маємо справу не з разовим проривом кордону, а з системним каналом нелегального переправлення грошової маси під крилом топспівробітника Нацполіції через різні митниці. Ось вам і відповіді на питання про бурштин, сигарети, гральні зали, проституцію під крилом правоохоронців", – додав Плінський.

Водночас глава Національної поліції Сергій Князєв увечері 23 вересня спростував затримання ексдружини Вікторії на митниці в Польщі з 650 тисячами євро.

Він заявив, що став об'єктом інформаційної атаки: "Це брехня, яка не має нічого спільного з реальністю".

Як писав OBOZREVATEL, раніше блогер Павло Верещагін повідомив про затримання чотирьох осіб на автопереході "Хребенне – Рава-Руська".

"Вони їхали з України до Польщі на "Мерседес" КА0007ВХ. Причина затримання – недекларування 650 тисяч євро", – написав Верещагін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення