Віз 200 надгробних табличок: на кордоні з РФ затримали українця (відео)

На кордоні з РФ виявили громадянина України, який намагався незаконно провезти до країни 200 надгробних табличок вартістю на понад 150 тисяч гривень. Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

"Учора до пункту пропуску "Мілове", що на Луганщині, на автомобілі марки Renault прибув наш співвітчизник. Він прямував на в’їзд в Україну. Увагу прикордонників привернула нервова поведінка кермувальника. Як результат, під час огляду транспортного засобу прикордонники та співробітники митниці виявили приховані у конструктивних особливостях авто 200 табличок на надгробки. Ритуальний товар та транспортний засіб вилучили співробітниками митниці. Попередня сума оцінки майна склала майже 150 тис. гривень", - сказано у повідомленні.

Додається, що у іншому випадку, під час прикордонного контролю авто марки Ford, прикордонники встановили, що номер кузова автомобіля не відповідає номеру, зазначеному у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

Стосовно водія прикордонники склали адмінпротокол за ст. 121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам в реєстраційних документах). Міру покарання йому обиратиме суд. Для прийняття подальшого правового рішення транспортний засіб передали представникам Національної поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення