В'їзд до Чернівців заблокували бетонними плитами (фото)

У місті Чернівці з 20 березня повністю перекрито рух транспорту на в’їзд та виїзд з міста поблизу об’їзного кільця в селі Магала Новоселицького району у зв’язку із загрозою поширення коронавірусної інфекції. Також заборонено виходити на вулицю дітям до 14 років. Таке розпорядження підписав міський голова Чернівців Олексій Каспрук.

«Дитина може виходити з дому виключно з важливою метою. Наприклад, відвідування лікаря. Не для того, щоб погуляти і пограти з хлопцями у футбол», – повідомив Каспрук.

Також міський голова Чернівців сказав, що з понеділка, 23 березня у Чернівцях буде заборонено проведення ремонтних і будівельних робіт. Крім того, з понеділка у місті буде введено обов’язковий масковий режим. За словами посадовця, мешканці міста, відвідуючи діючі магазини, ринки чи супермаркети, повинні обов’язково одягати маски.

«В понеділок ми будемо це контролювати. Хочу нагадати, що згідно законодавства, рішення органів місцевого самоврядування, державних органів влади є обов’язковим для виконання, і за порушення цих вимог є адміністративна і кримінальна відповідальність», – сказав Олексій Каспрук.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення