Київ ніхто не закриває: у КМДА розвіяли "фейк" про заборону в'їзду

Через поширення коронавірусу в рамках карантинних заходів влада планує заборонити в'їзд до Києва до 24 квітня. Про таку ідею влади повідомив народний депутат від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

Нардеп також опублікував документ, затверджений розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. У документі наголошується, що водії і пасажири транспортних засобів повинні будуть пройти обов'язкову термометрію на в'їзді до Києва.

Як повідомив заступник голови КМДА та керівник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у м. Києві Петро Пантелеєв, жодної заборони в'їзду до столиці немає, чинності набули лише певні обмеження.

"В'їзд до міста не обмежується, єдине, що вибірково проводитиметься термометрія на контрольно-пропускних пунктах", – запевнив Пантелеєв.

Зокрема, йдеться саме про заборону в’їзду автобусів міжміського та міжобласного сполучення, яка діє ще з 17 березня. В’їзд до Києва легковим транспортом дозволений.

Також, за словами заступника голови КМДА, у разі, якщо в когось виявлять ознаки респіраторного захворювання, існує чіткий алгоритм, що застосовують у таких ситуаціях.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення