В'їзд до Києва з боку Одеси повністю заблокований (фото, відео)

В районі селища Чабани на автошляху Київ - Одеса в напрямку столиці обмежено рух, повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області.

"До уваги учасників дорожнього руху! У зв'язку з проведенням санкціонованого мітингу громадян, на автодорозі Київ - Одеса, в районі селища Чабани, в напрямку столиці обмежено рух", - повідомили в поліції.

Відзначається, що патрульні займаються регулюванням дорожнього руху. У поліції просять громадян врахувати вищевказану інформацію під час планування власного маршруту.

Правоохоронці просять водіїв дотримуватися правил дорожнього руху і жестів регулювальника.

За інформацією керівника ресурсу dtp.kiev.ua Влада Антонова, водії відставляють автомобілі і йдуть пішки по трасі до Києва.

"Заздрю тим, хто опинився в автопастці на КПП Одеської траси. Мітингувальники перекрили повністю обидві сторони. Об'їзд через смт Чабани теж неможливий, перекрито все. Люди йдуть пішки по трасі до Києва 3-5 км", - написав він.

При цьому Антонов зазначив, що учасники "акції протесту" мітингують небезкорисливо та "імітують невдоволення за 150 гривень з носа". На підтвердження своїх слів керівник dtp.kiev.ua опублікував оголошення, в якому напередодні організатори мітингу закликали взяти в ньому участь за гроші.

За даними ЗМІ, мітингують жителі селища Новосілки Києво-Святошинського району. Вони вимагають повернути громаді стадіон, який знаходиться в оренді у приватного підприємця. Зараз йдуть судові розгляди, і місцеві вирішили таким чином привернути увагу до справи.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення