Вколов амфетамін і зґвалтував: кривднику 16-річної дівчини запропонували 181 тис. грн застави

У Маріуполі чоловік запросив додому 16-річну дівчину, з якою познайомився на вулиці, насильно вколов їй психотропну речовину. Користуючись безпорадним станом неповнолітньої та неможливістю здійснювати супротив, зловмисник вступив з нею у статевий зв'язок без її згоди. Про це повідомляє поліція Донецької області.

До поліції звернулася маріупольчанка з повідомленням про зникнення 16-річної доньки, яка не ночувала вдома та не відповідає на дзвінки. У результаті двох годин пошуків правоохоронці встановили, що дівчина, імовірно, може перебувати у малознайомого чоловіка.

"Поліцейські потрапили до квартири вказаного громадянина, однак той не чекав гостей та взявся за ножа. Роззброївши чоловіка, правоохоронці виявили в одній з кімнат 16-річну дівчину, яка перебувала у стресовому стані. Неповнолітня розповіла, що знайомий проти її волі вколов їй декілька ін’єкцій амфетаміну та зґвалтував", — ідеться у повідомленні.

Зловмисник - 40-річний уродженець Дніпропетровської області, який приїхав до Маріуполя на роботу. Повідомляють, що з ним дівчина познайомилася на вулиці. У момент знайомства вона була п’яна.

"26 вересня 2021 року 40-річний чоловік, перебуваючи у відрядженні в м. Маріуполі, запросив до квартири 17-річну знайому, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Підозрюваний запропонував дівчині вступити з ним у статеві відносини, а коли вона йому відмовила - схилив її до вживання психотропних речовин та особисто зробив 3 уколи", - розповіли подробиці у Донецькій обласній прокуратурі.

Чоловіку оголошено підозру у зґвалтуванні неповнолітньої особи (ч. 3 ст. 152 КК України) та схилянні до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч. 2 ст. 315 КК України), йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

За клопотанням Маріупольської окружної прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 181 000 грн. Водночас дівчині надають психологічну допомогу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення