Вкрадене Росією українське зерно везуть до Сирії, а картоплю і буряк - до Криму

Значна частина викрадених з України зернових перебуває на суховантажних суднах під російським прапором в акваторії Середземного моря. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

В розвідці зазначили, що найбільш ймовірна країна призначення вантажу – Сирія.

"Звідти контрабандою зерно може постачатись до інших країн Близького Сходу", - йдеться у повідомленні.

Також у розвідці повідомили, що в Пологах Запорізької області зерно та насіння соняшника, які знаходяться в сховищах, готують до транспортування у РФ. Також з цією метою вилучається врожай у Енергодарі, його відправлять у напрямку Кам’янки Дніпровської.

"Під охороною військових виїхала колона російських КАМАЗів та DAF завантажених зерном. Кінцевий пункт призначення колони – окупований Крим", - повідомили у розвідці.

А в селі Волохів Яр Харківської області колабораціоністи допомагають окупантам вивозити зерно з ангарів. Зерновози відправляються до російського кордону.

Також 1500 тонн зернових вивезено зерновозами (Кримзернотранс) з Малої Лепетихи Херсонської області до анексованого Криму.

"Є інформація, що крім зерна окупанти вивозять в Крим великі об’єми викрадених в Україні овочів – буряк, картопля, капуста", - повідомили у розвідці.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення