Вкрав на будівництві каналізації 900 тисяч гривень: прокуратура Києва оголосила підозру чиновнику

Ексдиректору Держбудкомбінату Управління справами Апарату Верховної Ради повідомлено підозру у розтраті 900 тисяч гривень державних коштів. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

"Згідно з матеріалами слідства, між директором державного підприємства "Державний будівельний комбінат Управління справами Апарату Верховної Ради України" та директором однієї з юридичних осіб був укладений договір підряду щодо робіт з будівництва каналізаційних очисних споруд в смт Баришівка. Однак, слідством встановлено, що при складанні та підписанні актів приймання виконаних будівельних робіт підрядчик безпідставно вніс вартість робіт, які не були передбачені умовами договору підряду та проектно-кошторисною документацією", - розповіли подробиці у пресслужбі прокуратури.

Вказані дії призвели до завищення вартості виконаних робіт на суму близько 900 тисяч гривень, що підтверджується матеріалами слідства.

Наразі проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії за місцем проживання підозрюваного. Встановлюються всі обставини вчинення кримінального правопорушення - зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення