Влада Чечні пригрозила студентам розправою через неявку на матчі команди Кадирова

 Обозреватель

Влада Чеченської республіки під загрозою звільнень і відрахувань зажадала від ректорів вузів забезпечити стовідсоткову явку на матч чемпіонату Росії з футболу між грозненським "Ахматом" і "Анжи". При цьому за низьку відвідуваність попередніх матчів молодих людей і їх педагогів звинуватили у відсутності патріотизму.

14 жовтня, на наступний день після програшу "Ахмата" Рамзана Кадирова у матчі зі "Спартаком", представник влади Чечні провів в актовому залі Чеченського держуніверситету (ЧДУ) зустріч з керівниками та студентами вузів Грозного, пише "Кавказский узел".

"Він висловив своє обурення тим, що на матчі було мало вболівальників, особливо від ЧДУ, говорив про відсутність патріотизму, зажадав представити списки тих, хто не ходив на матч. І пригрозив всіх "недбайливих" відрахувати. Дісталося і ректору, якого він теж пообіцяв звільнити в разі повторення подібного", - розповів виданню один зі студентів.

Цю інформацію підтвердив інший учасник зустрічі з чиновником: "30 жовтня на "Ахмат-арені" буде матч між нашою командою і дагестанським "Анжи". Явка повинна бути стовідсотковою, в іншому випадку дійсно можуть бути дуже великі проблеми у всіх, починаючи від ректора і закінчуючи рядовим студентом".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення